lauantai 13. huhtikuuta 2013

Hehkutuspostaus

Uu eilen saapui Siwalle Cesarsshop-tilaukseni ja haettiin se tänään (se oli äitin nimissä koska mie en pysty pankillani tilaamaan sieltä). Voi että tuo laatta on isokokoinen!! En malta oottaa että kynnet kasvaa taas pidemmiks. Niin ja pitihän miun päästä osalliseks Color Club- sarjan Halo Hues- kokoelman lakoista, eli tilasin sitten vielä mieluisimman näköisen, Cloud Ninen. Vähän violetihtava? 

Äää tämä siis vain tällainen hehkutuspostaus :) Nyt viikonloppuna tulossa askartelupostaus.

Omistaako täällä kukaan muu XXL-laattoja? Mitä tykkäätte yleensäkin noin isosta laatan koosta? :) Ja onko teillä lakkoja tuosta Halo Hues- kokoelmasta?

4 kommenttia:

E-S kirjoitti...

Isot laatat tuntuu ajatuksen tasolla käteviltä että saa monta kuviota yhdellä laatalla, mutta en tiedä onko säilytys loppujen lopuksi niin kätsyä..? Mulla on vain hieman pienempiä XL-laattoja ja ehkä pysyttelen siinä koossa, kun niidenkin kanssa pitää jo pähkäillä missä niitä säilyttelisi.

Mulla on yksi Halo Hues -lakka, Angel Kiss, mutta ei ole tullut testattua vielä.

Saara kirjoitti...

Toi laatta <3 tääkin haluaa !

Tike kirjoitti...

Täytyy kyllä varmaan kotiuttaa kans ainakin yks CC:n holo! :)

I love my mail kirjoitti...

E-S,
Joo kyllähän tuo säilytys on pieni ongelma, täytyy varmaan jossain muovitaskussa säilyttää + jossain laatikossa. Jos olis esim. helmer tai vastaava, sais sinne kätsysti pistettyä. Mieki harkitsin tuota Angel Kissiä, mutta päädyin kuitenkin Cloud Nineen :)

Sasu,
Haha joo se on aika ihana ;) kamala valinnanvaikeus vaan mitä testailisi ekaks!

Tike,
Hih, kannattaa, on aika ihania nuo holot :) Nyt vaan on sattunut just sateisia ja harmaita päiviä niin ei vielä viitsi testailla :/