torstai 4. huhtikuuta 2013

Kynsien eheyttämistä ja leopardit

Heips... Miun kynnet on nyt korjaus- ja hoitokuurilla enkä uskalla teille ottaa edes kuvaa niitten ulkonäöstä nyt. Ikävä kyllä retkahdin aika lailla pari päivää sitte olleessa koulutuksessa, että pureskelin lopulta kaikki kynteni nysiksi. Oikeesti, mikä miulla on?! En väitä, ettenkö tän kaksvuotisen kynsiharrastuksen aikana olis pureskellut kynsiä jossain vaiheessa, mutta oli tää kyllä kamala amatöörivirhe. Joku siinä on kyllä todella positiivistakin: tän pureskelun jälkeen saan ihan hirveesti motivaatiota alkaa huoltaa kynsiä ja odotan innolla tuloksia. Eilen aloitin taas Mavalan Mavaderma- kuurin ja Sally Hansenin kynsi- ja kynsinauhaöljyä laitoin heti nukkumaankäytyä. Kynnet on nyt jo hitusen paremman näköiset. Liuskottumat on tietysti pahat pureskelun jäljiltä ja ne näkyy muutaman päivän, mutta eiköhän tässä kohta taas porskuteta vauhdilla eteenpäin... Lisäks kynsille on hyväksi olla välillä pari päivää ilman mitään kynsilakkaa, kynnet saa "hengittää" rauhassa eikä asetonisella kynsilakanpoistoaineellakaan tarvitse läträtä saati itse hengittää sitä sisuksiinsa. 

Näitä tämmöisiä lakattomia aikoja varten miulla on kiva kasa kynsikansioissa postaamattomia kynsiä. Saan siis kuitenkin postattua teille huonokuntoisten kynsikuvien sijaan jotain parempaa. 

Nää kynnet on ehkä parin viikon takaa. Innostuin leopardista taas ja halusin kokeilla sitä dotting toolin avulla. Paljon hauskempaa oli kuin väkertää jollain pienellä hammastikulla. Lakkoina käytin
• Lumene Sweetie (pohja)
• GinaTricot Puff Powder (laikut)
• Wet n wild Black Créme (renkaat)

Ootteko jo kyllästyneitä leopardiin vai meneekö se vielä kynsillä kestävänä klassikkona? :)

Ei kommentteja: