tiistai 18. kesäkuuta 2013

Sataa sataa ropisee...

Kyllä tekee hyvää laittaa aurinkoisia kynsikuvia nyt koneelle, kun ulkona alkoi juuri rankkasade! 
Nämä kynnet tein muistaakseni sunnuntaina. Olin haaveillut vaaleansinisestä lakasta jo kauan ja kuten edellisessä postauksessa esittelin uudet lakat, niin päätin kokeilla tätä uutta Viva la Divan Miami Vice lakkaa. Miulla ei ole ollut aiemmin kuin yksi Viva la Divan lakka ja siitäkin huono kokemus, joten hieman epäluuloisena lähdin tätä kokeilemaan...

Mutta voi miten ihana yllättäjä-lakka! Levittyvyys tosi hyvä, kuivui suhteellisen nopeaa ja peittävyyskin yllätti. Laitoin kaksi kerrosta. Ja juuri sellaisen sininen sävyinen mitä olin toivonut. Tähän oli ihan yhdistää kukkakuviot Cesarshopin XXL laatasta E.
Kynsistähän tuli niin kivat, että kuviakin otin vaikka millä mitalla... ;)
Kynsien pituus alkaa olla taas sitä luokkaa, että pitäisikö kohta jo lyhentää? Ajattelin kuitenkin nauttia näistä vielä kunnolla, sillä on 50/50 menenkö opiskelemaan unelma-ammatiini (audiovisuaalinen viestintä) vai toimitilanhuoltajaksi, jolloin  kynsille ja arkilakkaamiselle olisi sanottava heipat.
Tykkäättekö kynsistä?  Pian lähestyy juhannus, jota odotan kovasti, sillä olemme taas perheen kanssa koolla. Luvassa grillausta, ulkopelejä jne. :) En ole vielä miettinyt millaiset juhannus-kynnet teen.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ihanat ! tulee niin taivas mieleen tuosta sinisest lakast

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan värinen lakka! :) tuo on pakko saada joskus itsellekkin !