perjantai 11. lokakuuta 2013

Pirtsakat syksykynnet

Jei, kynsipostausta! Enpäs muistakaan, milloin viimeksi oisin jaksanut väkertää konadeilla? Tai milloin viimeksi oisin jaksanu yheksän jälkeen illalla uusia 3 kynttä, kun niitten kärjet on kurtistuneet suihkussa? Tää leimaamani kuvio on vieläpä sellainen, johon oon ihastunut tossa XXL- laatassa jo aikoja sitten, mutta en oo ikinä saanut sitä leimaantumaan kunnolla. Nyt hokasin kokeilla skraapata tämän kyseisen kokokynnenkuvion "sivusuunnassa", niin ettei kuvion karverruksissa oleva lakka lähdekään pois.
Koulussa ruokatunnin aikana kävin kuvaamassa ulkona ja tulihan siinä kynnet samalla kuvattua. :)
Tässä myös kuvaa käytetyistä lakoista:
Jos ihmettelette, mikä tuo toinen vasemmalta on, niin se on Rodokselta ostamani lakka. :) En sen enempää osaa kertoa esim. merkistä tai lakasta muuten. Hassua oli se, että ostin sen apteekista!
Oli vähän tylsää tieto- ja viestintätekniikan tunnilla, joten otin kameran esille ja napsin kuvia kynsistä! :D Oon kyllä aika happy, että sain otettua hyvät kuvat ennen kuin kärjet alkaa kulua.

 Tykkäsittekö kynsistä? :) Hei, muuten nyt alkoi syysloma, joten hyviä lomia kaikille! Eiköhän palailla lomalla vielä postauksenki merkeissä :)

Ei kommentteja: