maanantai 23. joulukuuta 2013

Snowflake christmas nails

Ihmettelen itsekin, kuinka jaksoin pitkästä aikaa väkertää joulukynnet ihan itse, ilman konadejakin. Näihin kynsiin innostukseni sain lähinnä netistä, mutta kun tarkemmin miettii niin toissa joulunahan tein tällaiset lumihiutalekynnet myös. 
Aluslakan jälkeen töpöttelin kynnen alareunaan Carelinen ranskislakkaa (koska paras pigmentti) ja seuraavaksi Lumenen Herukoita- lakkaa kynnen kärjestä kynnen keskiosaan niin että se liukuu osittain valkoisen kanssa. Kynnen kärkiin hiukan Konadin omaa erikoislakkaa tummuutensa vuoksi. Sitten lumihiutaleet Kissin nail art- lakalla. Lisäksi joulunpunaiset strassit lumihiutaleitten keskelle! Niskathan  tässä jumiutuivat, niin tarkkaa työtä ja huono asento. Vaikka lumihiutale oli vähän vaikea tehdä oikealle kädelle, tuli siihenkin samanlaiset lumihiutaleet! Ehkä hiukan enemmän tuota punaista peittävät. :)
Itse tykkään näistä ihan hirmuisesti! Mukava kun voi taas pitkästä aikaa tuijotella sormiaan koko ajan, onnistuneet kynnet kun on niin harvinaista herkkua :D
Tänään vielä viimeisiä kaupalla käyntejä suoritettava ja joulusiivousta, sitten virallisesti joulunviettoon! 

5 kommenttia:

Vilja kirjoitti...

Suloiset joulukynnet:) Toi ensimmäinen kuva on aivan sairaan hieno! millä kameralla muuten kuvailet? Kivaa joulua ;)

I love my mail kirjoitti...

Kiitos Vilja ja hyvää joulua sinnekin päin :)

Kuvailen 700D:llä ja tuon ensimmäisen kuvan otin 24-70mm objektiivilla. Muuten yleensä kynsikuvat on 17-50mm otettu.

Tinke kirjoitti...

Ihanat nuo joulukynnet!! :) Sä kyllä osaat kynsienlakkauksen!

I love my mail kirjoitti...

kiiitooos <3

Didi kirjoitti...

Haha joo mä en oo ihan noin taitava noitten tekstien kanssa. Mut ihanat sanat,ja sit ku se on viel reggae biisi ni ihanan letkee tunnelma ain tulee ku sitä kuuntelee :D Se rauha..mmm<3 susta ei oo kuulunu aikoihin,kirjota pian!