perjantai 21. kesäkuuta 2013

Tutoriaalina: Leopardi- ranskalainen

Tässä tuto tällä viikolla tehdyistä kynsistä. Lakkaukset päätyi olemaan kynsilläni vain vuorokauden, mutta ajattelin että jota kuta teistä saattaisi kiinnostaa tällainenkin lakkaustyyli. Pahoittelut lampunvalo- kuvista!

Tee ranskalaisen pohja joko mankyyritarraa apuna käyttäen tai vapaalla kädellä. (minä tein vapaalla kädellä) Älä käytä aluslakkaa tai muutakaan lakkaa ranskiksen alla, sillä se tulee tuhraantumaan!
Tee leopardikuviointi Konadin kuviolaatalla. Jos omistat about yhtä pitkät kynnet kuin minulla, älä täytä kuviota lakalla kokonaan.

Tee kuvio normaalisti kynnelle, mutta tietenkin enemmän kynnen alaosaan, jotta valkoinen kohta täyttyy kuviolla. Siisti ylimennyt kuvio asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella sivellintä tai vanupuikkoa apunasi käyttäen.
Täytä leopardin rinkulat haluamallasi lakalla dotting toolia tai hammastikkua apuna käyttäen. Minulla Isadoran Marzipan.
Lisää vaaleahko ranskislakka peittämään kynnen yläpuoli (ei siis kuvion päälle ollenkaan!) ja lisäile haluamasi koristelut esim. ranskisrajalle. Minä laitoin jokaiseen kynteen mustat helmenpuolikkaat.

Oliko kellekään apua tästä tutosta?
Tänään teen vielä jonkinsortin juhannuskynnet, mutta ei vielä tietoa millaiset... postailen siis viikonloppuna :)
Hyvää juhannusta kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kynnet :)

I love my mail kirjoitti...

Kiitos :)

Saara kirjoitti...

Tosi kivat! Täytyy testata joku päiivä :)

I love my mail kirjoitti...

Kiitos! linkitteleppä kun oot tehnyt :) ois kiva nähdä!