maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kesää kynsissä

En ole postannut teille ihan joka ikistä lakkausta, mitä tässä olen tehnyt. Joskus kynsillä on ollut vaan yksivärinen lakka, toisinaan taas glitteriä ja niin edelleen. Pitkään aikaan ei oo kuitenkaan tullut tehtyä sellaisia lakkauksia, joita tekis mieli tuijotella koko ajan. No mutta, vähän vahingossa tänään tein sellaiset!

Ajattelin liukuvärjätä Dependin pinkkiä (346) ja KICKSin omaa keltaista lakkaa sävyssä Miss Sunshine. Mittailin pulloja vierekkäin ja ajattelin kuinka karkkinen yhdistelmä ne oli. Liukuvärjäys meinas tuottaa kuitenkin surunaamaa, kun tuo keltainen lakka on aika luirua, sitä täytyi kerrostaa paljon enemmän kuin Dependiä. Pikkurillin kynnen tein vielä uusiksikin, kun olin jo leimailemassa kokokynnenkuviota, eikä se sitten näyttänyt miltään. Peittosi vaan koko hienon liukuvärjäyksen. Päädyin perhosiin, ja se oli kyl täydellinen valinta näihin kynsiin! Näistä tuli niin kesäiset ja ihanat huomiopilkut!

Oi en vaan väsy tuijottelemaan näitä värejä... Nää on niin miunlaiset kuin olla ja voi! Mitäs te tykkäilette? :)

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ihanuudet !

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Vau, todella upeat kynnet. Toimii! :)

Vilja kirjoitti...

Tosi ihanat! mistä muuten ostit sun ensimmäiset konadit tai siis sen aloituspakkauksen?

I love my mail kirjoitti...

Kiitos kaikille :) Vilja: sain ekan paketin ystävältäni synttärilahjaks, mutta Helsingin Stockmannilta se on :) Sen jälkeen jotain laattoja myös stokkalta ja sit siirryin tilaamaan Cesarsshopista.

Laura kirjoitti...

Hehe, oli iteki pakko kokeilla tuota lakkausta, kylläkin vaaleanpunaisella ja valkealla värityksellä:D. Saapi vaa nähä missä välissä postaan ne:p

I love my mail kirjoitti...

oihj kivan näköinen varmasti sekin yhdistelmä! postaileppas niin pääsen näkemään:))

E-S kirjoitti...

Ihanat lakkaukset, tykkään!

Laitoin sulle haasteen blogissani: http://embosnails.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-kysymysta.html