tiistai 16. heinäkuuta 2013

Uusia kynsilakkoja


Alennusmyyntien aikaan tuli kierrettyä kauppojen lakkahyllyköitä, mutta oikeastaan vaan kaksi alelakkaa tarttui mukaani. Muut on sitten normaalihintaisia. Oon pienentänyt lakkakokoelmaani aika paljon. Tuossa keväällä lähti seurakunnan kirppikselle n. 15 lakkapurkkia ja nyt olis kaverille menossa postissa muistaakseni 6 purkkia. Ne lakat on olleet sellaisia, joista en oo vaan pitänyt tai oon omistanut jonkun samanvärisen, jossa on sitten parempi koostumus tai kuivuu nopeammin.
New Years Kiss ja Gold Album
Normaalihintaisia lakkoja. Wet n Wildin Fergie- lakat rantautui Seppälään joku aika sitten ja oon niitä parikin kertaa käynyt katsomassa. Tuo New Years Kiss oli sen verran erikoinen hopealakka, se kun sisältää paksuja sekä ohuita lastuja, jotka säteilee valossa sateenkaaren värein. Miulla ei tällaista lakkaa ole koskaan ollut! Kultaista lakkaa taasen oon metsästänyt varmaan vuoden. Siis sellaista kunnon kultaista lakkaa. Tämäkään ei minu ihan sataprosenttisesti miellytä, mutta tällä hetkellä se on paras kultainen lakkani.
Wild Mild Madison Square ja 123
Wild Mildin Madison Square oli Seppälän alelaarista bongattu. Vähän vain sillä silmällä, että ompa söpö punertavan pinkkilakka. Ihastuin kokeiltuani ihan täysin! Golden Rosen 123 mustaa sekä valkoista hex-glitteriä sekä hopeaa tavanglitteriä sisältävä lakka osui heti silmiini. Omistaa läpinäkyvän pohjan, joten sopii minkä tahansa lakan kaveriksi. :)
Rimmel Base Coat ja DC03
 Perusaluslakkaa marketin hyllyltä. Rimmelillä on mielestäni hyvät alus-ja päällyslakat, joissa kynttä miellyttävät isot sudit. Viimeinen lakka on toinen alelöytö Seppälästä, Flormarin duochrome DC03. Omistan ennestään yhden flormarin duochromen samasta kokoelmasta. Oon alkanut tykästyä punertavan ruskeisiin/ ruskeisiin lakkoihin enemmän. Syksyä kohti kun mennään...

Ei kommentteja: