tiistai 6. elokuuta 2013

Kuulumisia

Bloggaaja on täyttänyt vuosia ja lähes samassa rytäkässä tietokone on hajonnut. Nyt kirjoittelen sitten meidän hitaalla läppärillä jossa ei ole edes mitään kuvanmuokkausohjelmia. No jospa saisin teille laitettua kuvat edes oikeaan kokoon. Tuli huono omatunto, kun en oo päivittänyt blogia kahteen viikkoon.

Kynsikuulumiset on tällä hetkellä sellaiset, että omistan osittain pureskellut kynnet, joissa ei ole lakkaa. Tuli varmaan totaalikyllästyminen lakkailuun, minä kun en tykkää sellasesta orjallisesta lakkailusta ja kynsien huoltamisesta. No tulokset voi lukea suoraan kynsiltä.... Öljykuurille silti pistän itseni, katsotaan miten usein jaksan sitä tehdä. Pointtina kuitenkin se, että vaikka blogia kynsistäni pidänkin, ei se miulle tarkoita sitä että jokaikiset kynnet tänne postaan ja joka toinen päivä teen uudet kynnet. Eihän tämä mikään elantoasia ole. On ollut ihanan vapauttavaa tehdä just sellaisia kynsiä kun tulee mieleen ja poistattaa milloin haluaa.

Tällä välillä olen kuitenkin ehtinyt tehdä matkakynnet siskolle Italiaan.
Kynnet kaverille, joka meni häihin vieraaksi.
Synttärilahjaksi sain vanhemmilta Italiasta kaviaari-efektilakkoja.
Tehnyt rentouttavan jalkakylvyn ja -hoidon siskon kanssa saunaillassa.
Ottanut aurinkoa rauhallisella rannalla ja uinut.

Katsotaan, millon saataisiin tuo meidän vakkarikone taas toimimaan, siitä taisi ihan kovalevy poksahtaa, en tiedä, aika vanhahan se  oli. Postauksia kyllä pyörittelen päässäni, katsotaan milloin ja millä koneella saan ne julkaistua. Toivottavasti tästä postauksesta oli kuitenkin iloa ja tiedätte missä mennään. :)

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

awwh just niin ihana postaus! ja noi porukoittes tuomat lakat <3