lauantai 31. elokuuta 2013

Syysillan perhoskynnet

Blogger ei suostunu eilen lataamaa miun kuvia tänne,joten postaaminen jäi sit. 

Latasin tähän läppärille sit jo Picasan ja Photofiltren, kun ei tuota vanhaa konetta nyt kuulu eikä näy... (tai siellä huoneessa se edelleen sammuksissa seisoo..) Mutta ei hätä ole tämännäköinen! Kuulemma se korjataan pian.. 

Tein ennätyksen, pidin lakkauksia 5 päivää! Valitettavasti pitkästäkin kynsilläolo ajastaan huolimatta, en "ehtinyt" ottaa yhtäkään kuvaa noista kynsistä. Ne oli kuitenkin kesäisen värikkäät liukuvärjäykset ja niissä oli tarrat. Sain noitten kynsien aikaan inspiksen tehdä taaskin liukuvärjäystä, syksyisin sävyin. Jännintä tässä on se, että tää  väri yhistelmä ei oo yhtään minuu, mut tykkään näistä silti kun ovat niin erikoiset.



Mitä tykkäätte kynsistä? Joko te ootte "vaihtaneet" lakkauksianne syksyisiin sävyihin? (ei sillä, ettenkö koko syksyn ja talven aikana tekisi värikkäitäkin kynsiä :D)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeen sävystä toi vihree lakka! :) Haluaisin kans oppia tota 'liukuvärjys'-tyyliä, mut vielä pitää ahkerasti harjotella vasemmalla kädellä lakkausta. :D

I love my mail kirjoitti...

Kiitos! Itse pidän liukuvärjäystä yhtenä vaikeimmista lakkaustyyleistä, koska haluun tehdä sen huolella. en usko et oon viel kertaakaa saanu liukuvärjäystä näyttämään oikeasti LIUKUvärjäykseltä. Mutta siin on omat haasteensa :) Harjoituksella tietysti kaikki onnistuu ennemmin tai myöhemmin :)