maanantai 9. syyskuuta 2013

Leopardia piiitkästä aikaa

Blääh haluaisin niiiin postailla tänne ahkerasti ja usein, mutta edelleen joudun vaan valittamaan tästä koneongelmasta. Taitaa kesä koottuna- postaus jäädä tekemättä, kun ei tuota vanhaa konetta saada toimimaan, jossa siis suurin osa kaikista kesän kuvistakin on. 

Miusta on tullut tosi omituinen kynsien suhteen. Yhtenä päivänä pureskelen kaikki lyhyiksi ja oon lakatta muutaman päivän, sitten niiden vähän kasvettua eri tahtia laitan jotain lakkaa ja pidän niitä taas lähemmäs viikon. En muista huoltaa kynsinauhojani tai kynsiä, en oo viilannut niitä aikoihin. Kuitenkaan mikään yllämainituista asioista ei häiritse miun elämää mitenkään - alan siis normalisoitua? :D Mutta haluaisin hurjasti jo hiukkasen pitemmät kynnet, että pääsisin laittaa syksyisiä sävyjä kynsille; ruskeaa, kultaista, luumun violettia, ylipäätään tummia sävyjä, syksyisiä konadeja... 

Mutta tällä kertaa aurinkoista leopardia, jota tein viime viikolla. Nää tais olla kynsillä 4-5 päivää, ei oo oikein havaintoja enää siitä.
Kuva on koetettu ottaa silleen, että ei näkyis noita kahta pikkurillin kynttä, joissa ei enää oo lakkoja ollenkaan. Ei se kuitenkaan ihan kokonaan onnistunut :D
 Nää kynnet oli ihan kivat, mutta nyt alan kaipaamaan jo jotain ihan muuta. Oon jo pitkään turvautunut vaan tuttuun ja turvalliseen.

Mitäs te tykkäilette kynsistä? :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nätit kynnet :) kivan pirteen väriset !

I love my mail kirjoitti...

Kiitoksia :)