lauantai 28. syyskuuta 2013

Kesän mieleenpainuvimmat

Vihdoinkin päästiin tämän postauksen pariin. Eli vanhalla, rakkaalla koneella kirjoittelen taas. Pääsin taas käsiksi kaikkiin kesäkansioihin, joten tää postaus onnistuu nytten. :)

 

Kesäkuun alussa kävin poikaystäni kanssa Helsingissä tekemässä viikonloppureissun. Ilma oli silloin vielä aika viileä, mutta maisemat sitäkin paremmat! Ihasteltiin Helsinkiä, käveltiin missä haluttiin ja oltiin rakastuneita. ;D

Söin hyvin, kävin paljon kahviloissa törsäämässä. Rahaa tuli hyvin työkokeilusta, ja muistan hyvin sen vapauden tunteen, kun "sai elää hetkessä". :)

Käytiin siskoni kanssa katsomassa hänen nuoremman shelttinsä jälkeläisiä. Voi, tuska miten ne oli söpöjä!! (viimeisessä kuvassa tallustelee mamma)

Kesällä hengailtiin paljon saunalautalla saunomassa, grillaamassa, uimassa ja muuten vaan olemassa. Juhannuksena lähdettiin ajamaan jokea pitkin katsomaan kokkoa.

Oli mahtavaa olla lautalla auringonlaskuun saakka ja ihastella maisemia. Jokea pitkin mentäessä lähes kaikki rannalla olevat ihmiset vilkuttivat ja kerääntyivät katsomaan meidän hullunkurista mökkelöä :D.

Kesä oli myös kynsien valtakautta. Kasvattelin pitkiä kynsiä, ostin paljon uusia lakkoja ja koristeita. Ihastuin uudella tavalla ranskis-lakkauksesta ja tein paljon värikkäitä kynsiä.

Valokuvasin TODELLA paljon. Kaikkialla oli niin ihanan vihreää ja lämmintä. Tähän kollaasiin valikoituikin varsin vihreäntäytteisiä kuvia!


Rodos. Kaksi sanaa.Täydellinen matka. Olin juuri ehtinyt aloittaa uudessa koulussa, kun toisella viikolla lähdin jo matkalle. Mutta tää kaikki oli sen tehtävissä jälkeenjäämisen sun muun arvoista.

Ah, ne kaikki ihanat katukahvilat ja kauppahallin herkut. Auringonlaskut, lämpöiset illat.

Tämä kesä oli elämäni parhaimpia. Vietin aikaa rakkaimpieni kanssa, tein asioita, joista tykkään. Toteutin unelmia, otin askelia kohti uutta ja tuntematonta.

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihana postaus ja nuo kollaasit on tosi kivoja (:

Katri kirjoitti...

Olipas ihana postaus! :3

I love my mail kirjoitti...

kiitoksia :) kiva kun seurailette vielä ;)

johnuu kirjoitti...

tooosi ihania kuvia <3 ja muutenkin ihana tänä :)

I love my mail kirjoitti...

kiitoksia <3